DELA NA VIŠINI

Dela izvedemo učinkovito in varno.

Kot specialisti za delo na višini nam je osnovno vodilo kvaliteta izvedbe dela, varnost delavcev na višini, varnost vseh ostalih udeleženih v proces izvedbe, delovišča po potrebi označimo in zaščitimo. Tehnike dostopa izbiramo na način, da je izvedba del učinkovita in varna.

MONTAŽE IN DEMONTAŽE NA VIŠINI

Na višini opravljamo montiranje razno raznih konstrukcij, kanalov, cevi, kablov in ostalih elementov po dogovoru.

 

Smo podporna ekipa elektro, strojnim in ostalim monterjem. Imamo profesionalno montersko orodje s katerim je izvedba lažja in predvsem kakovostnejša. Prav tako vam po dogovoru opravimo demontažo elementov na težje dostopnih predelih zunanjih in notranjih površin objektov kot so dimniki, silosi in ostali objekti.

SANACIJA BETONA in ZIDANIH ELEMENTOV

Saniramo oz. popravimo poškodovani beton, ki zaradi raznovrstnih kemičnih, mehanskih postopkov, vremenske izpostavljenosti in oksidacije armature v betonu začne razpadati.

 

Beton saniramo glede na situacijo po različnih postopkih. V glavnem sanacija zajema  odstranjevanje slabega betona,visokotlačo čiščenje površin,  brušenje oksidirane kovine, nanos anti-korozivnega premaza, ter nanosom več plasti novega betona različnih granulacij. Vmes površine dodobra izperemo, na koncu pa z različnimi premazi povrnemo betonskim in zidanim elementom nov sijaj.

SLIKOPLESKARSKA DELA

Opravljamo raznovrstna barvanja na višini. Rešujemo probleme izolacije, probleme spojev različnih materialov, poškodbe na fasadah, saniramo raznovrstne razpoke.

VZDRŽEVALNA DELA NA STREHI

Streha je večinoma manj dostopen predel stavbe v kateri živimo, je pa najbolj na udaru za vse zunanje vremenske dejavnike kot so toča , veter, močnejši nalivi, močna pripeka in ostali negativni dejavniki za streho. Če strešno površino redno pregledujemo in vzdržujemo podaljšamo njeno življenjsko dobo s tem pa se menjava kritine v celoti lahko zamakne za precej let. Vzdrževalna dela, ki jih opravljamo na strehah so:

  • čiščenje žlebov, kanalov in ostalih delov na strehi
  • pregledi in manjša popravila na strehah (menjave poškodovane kritine, lesnih delov)

SENČILA

Specializirani smo za čiščenja raznovrstnih senčil, rolojev in žaluzij, ki jih čistimo z različnimi tehnikami.

Primerno redno vzdrževana senčila/ žaluzije bodo predvsem imela daljšo življenjsko dobo in bodo polepšala vaš objekt.

DVIGALNI JAŠKI

V dvigalnih jaških odstranimo pajčevine, sesamo prah in ostalo umazanijo. Čistimo steklene površine ter mokro/suho brišemo površine glede na situacijo. Po dogovoru z upravljavci dvigal se dogovorimo za varen dostop in upravljanje dvigala. Čiščenje izvedemo v najkrajšem možnem času, da je dvigalo hitro nazaj v uporabi.

Dvigalni jaški so prostor kjer se nabira umazanija posegi pa so redki.  Po čiščenju je pogled na čisti stekleni dvigalni jašek iz samega dvigala neprimerno lepši in bolj udoben za uporabnika dvigala, kot tudi mimoidočega.

VISOKOTLAČNO PRANJE POVRŠIN

S pomočjo visoko tlačnega čistilnega stroja odstranjujemo vse vrste nesnage, kot so pajčevine, alge, blato in ostalo umazanijo. Visokotlačno čistimo predvsem tla, razne klasične fasade, žaluzije, betonske in ostale površine. Visokotlačno pranje je tudi ena izmed faz sanacij fasad in betona.

PREGLEDI OBJEKTOV

Opravljamo preglede objektov, pri tem naredimo fotodokumentacijo in podamo mnenje kako sanirati probleme, ki se pojavljajo.

 

Pregled in ogled objekta je tudi osnova za izdelavo ponudbe.

klif_icon

ČISTE REŠITVE ZA POSLOVNE SUBJEKTE!

Čistilna, vzdrževalna in montažna dela na poslovnih, proizvodnih, stanovanjskih in težje dostopnih objektih