ČIŠČENJA

Raznovrstna čiščenja na dostopnih in nedostopnih delih stavb.

Izvajamo raznovrstna čiščenja na dostopnih in nedostopnih delih stavb. Na podlagi ogleda ocenimo način in tehniko čiščenja (visokotlačno pranje, čiščenje z vodo, razno raznimi brisalci, mopi, viledami, teleskopi, suha čiščenja…), vrsto čistila in način dostopa (vrvni dostop, avtodvigalo,…) do dela objekta kjer želite, da za vas opravimo storitev. Uporabljamo visokokvalitetna čistila, ki površin ne poškodujejo, ampak jih negujejo.

ČIŠČENJA STEKLENIH POVRŠIN

Izvajamo čiščenja različnih steklenih površin, fasad, izložbenih oken, pisarniških oken in ostalih lažje in težko dostopnih steklenih površin objektov. Opravljamo redna čiščenja stekel in čiščenja stekel po gradbenih delih.

 

Proces čiščenja zajema temeljito odstranjevanje grobih delcev, vodnega kamna in ostalih nečistoč. Steklene površine čistimo na klasičen način z brisalcem in mazalcem, novimi tehnikami čiščenj, ter raznovrstnimi tehnikami čiščenj z izpiranjem.

 

Za vas pri pregledu opravimo tudi vzorčno čiščenje, ki je osnova za nas in vas pri sodelovanju.

ČIŠČENJA SONČNIH ELEKTRARN

Sončna elektrarna bo delovala polno le če bodo stekla oz. paneli na elektrarni čisti. Zato predlagamo redna čiščenja sončnih elekrarn, ki pomenijo tudi višji prihodek iz naslova električne energije.

 

Ob primernem vzdrževanju stekel vaše sončne elektrarne boste zagotovili najvišji možen izkoristek vaše elektrarne, ki z nesnago, ki se nabira na sončnih celicah izgublja svojo moč tudi za četrtino. Učinek čiščenja je viden takoj, saj je izkoristek elektrarne boljši že takoj po čiščenju.

ČIŠČENJA PROIZVODNIH IN DRUGIH INDUSTRIJSKIH OBRATOV

Izvajamo čiščenja proizvodnih površin kot so težko dostopni  visoki elementi proizvodnje, proizvodni trakovi, cevi, regali in ostali deli proizvodnje. Z raznovrstnimi tehnikami dostopa kot so vrvni dostop ali dostop z dvižno ploščadjo opravimo sesanja, ometanja, mokra in suha brisanja, visokotlačno pranje in ostale tehnike primerne za najboljši rezultat čiščenja.

 

Ekipa spretnih in izkušenih čistilcev poskrbi za visok sijaj prostora, ki ga želite očistiti. Naša prva skrb je kvaliteta izvedbe in visok sij vaše nepremičnine.

ČIŠČENJA FASAD, PANELNIH STEN, ŽALUZIJ, DVIGALNIH JAŠKOV,…

FASADE

Izvajamo čiščenja steklenih, panelnih, jeklenih, keramičnih, klasičnih in ostalih fasad na industrijskih objektih, poslovnih prostorih in klasičnih hišah.

Glede na tip fasade se odločimo za tehniko čiščenja, ki bodisi vključuje uporabo visokotlačnega čistilca, ali pa uporabo drugih orodij in pripomočkov, vode in primernih čistil za odstranjevanje alg, pajčevin, vodnega kamna in ostalih umazanij. Na fasadah najprej naredimo vzorčna čiščenja, ki so osnova za nadaljnjo sodelovanje in izvedbo čiščenja.

SENČILA

Specializirani smo za čiščenja raznovrstnih senčil, rolojev in žaluzij, ki jih čistimo z različnimi tehnikami.

Primerno redno vzdrževana senčila/ žaluzije bodo predvsem imela daljšo življenjsko dobo in bodo polepšala vaš objekt.

DVIGALNI JAŠKI

V dvigalnih jaških odstranimo pajčevine, sesamo prah in ostalo umazanijo. Čistimo steklene površine ter mokro/suho brišemo površine glede na situacijo. Po dogovoru z upravljavci dvigal se dogovorimo za varen dostop in upravljanje dvigala. Čiščenje izvedemo v najkrajšem možnem času, da je dvigalo hitro nazaj v uporabi.

Dvigalni jaški so prostor kjer se nabira umazanija posegi pa so redki.  Po čiščenju je pogled na čisti stekleni dvigalni jašek iz samega dvigala neprimerno lepši in bolj udoben za uporabnika dvigala, kot tudi mimoidočega.

VISOKOTLAČNO PRANJE POVRŠIN

S pomočjo visoko tlačnega čistilnega stroja odstranjujemo vse vrste nesnage, kot so pajčevine, alge, blato in ostalo umazanijo. Visokotlačno čistimo predvsem tla, razne klasične fasade, žaluzije, betonske in ostale površine. Visokotlačno pranje je tudi ena izmed faz sanacij fasad in betona.

klif_icon

ČISTE REŠITVE ZA POSLOVNE SUBJEKTE!

Čistilna, vzdrževalna in montažna dela na poslovnih, proizvodnih, stanovanjskih in težje dostopnih objektih